Международната бойна галавечер и една от най-големите в Европа MMA Bushido прави

...
Международната бойна галавечер и една от най-големите в Европа MMA Bushido прави
Коментари Харесай

Школата на Конър Макгрегър срещу българския тим Pitbulls в MMA Bushido в София

Международната бойна галавечер и една от най-големите в Европа MMA Bushido прави 88-мото си издание в София на 22 април.

Зала Универсиада ще бъде хазаин на ММА, К-1 и събмишън граплинг битки сред бойци от 10 страни.

Една от дребното срещи българин против българин е между Никола Дидов и Петьо Добрев.

Дидов обаче се приготвя в тима на Конър Макгрегър в Ирландия - Straight Blast Gum (SBG). Неговите 5 професионални ММА дуела са единствено в чужбина и това ще бъде първата му борба в България. Той е виолетов колан по жиу-жицу, а за дуела му в София идва и един от треньорите на Макгрегър, Оуен Роди - първенец в ММА и деец с 15 победи.

" Идвам за победа с нокаут, " показа Дидов по отношение на идната борба. " Надявам се съперникът ми да е добре квалифициран и да създадем същинско шоу за почитателите. "

Петьо Добрев без подозрение ще е добре квалифициран. Той също е с 5 професионални ММА дуела в кариерата си. Освен това обаче е сребърен медалист в безспорната категория на ADCC, първенец на България в дисциплини gi и no gi по жиу-жицу. Той е представител на един от най-силните столични клубове Pitbulls MMA.

" Това ще е дуел сред двама бойци с доста сложни умения, " споделя Петьо. " Нека Дидов да се готви за доста тежка борба! "

Битките в MMA Bushido включват огромно многообразие от бойци - от цели 10 страни. Това ще е и първата бойна галавечер от България, която ще бъде предавана в целия свят по спортния колос DAZN.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР